Laatste ronde om kans te maken op een bedrag tussen de 5.000 en 50.000 euro!

Geplaatst op dinsdag 7 novembernieuws

Het Leids stimuleringsfonds
De lokale economie heeft de afgelopen jaren, ondanks flinke klappen, heel wat veerkracht getoond. Helaas zien we dat hoge prijzen, de economische onzekere situatie en krapte aan personeel het verdienvermogen onder druk zetten. Daarnaast worden grote investeringen en innovaties verwacht, zoals voor de verduurzamingsopgave. Ondernemend Leiden zet zich daarom in voor een lokaal stimuleringspakket voor ondernemers, om daarmee ondernemers te helpen bij de stappen die gezet moeten worden voor de ‘economie van morgen’. 

Eén van de initiatieven van Ondernemend Leiden, in samenwerking met de gemeente Leiden, is het Leids Stimuleringsfonds. 

De laatste kans!
14 november is het allerlaatste moment om je plan in te leveren om zo kans te maken op een bedrag tussen de €5.000 en €50.000. Het fonds financiert zeer uiteenlopende projecten, maar allen hebben als overeenkomst dat ze de Leidse economie versterken.
 
Heb jij ook een plan waar je geld voor nodig hebt en waarmee jij de Leidse economie sterker gaat maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om te kijken of jouw plan in aanmerking komt! Bel met Yannick : (06-43465527). Een gesprek is altijd geheel vrijblijvend dus zelfs als je nog geen concreet plan hebt moedigen we je aan contact met ons op te nemen. Als je plan geschikt is helpen we je met het schrijven van de aanvraag.
 
❗ Dit is de allerlaatste kans om een bedrag te krijgen uit het Leids Stimuleringsfonds dus wacht niet en grijp deze kans!

Meer weten over het doen van een aanvraag of het fonds?
Luister in slechts 20 minuten naar aflevering #10 Ondersteunende Fondsen: https://ondernemendleiden.nl/nl/podcast-economie-van-morgen