Leids Stimuleringsfonds

Geld nodig voor een ondernemend idee?

Het Leids Stimuleringsfonds helpt ondernemers met een innovatief idee op het gebied van ‘economische veerkracht’ en ‘mentaal welzijn’. Dit doen we door ondernemers met een goed idee financieel te ondersteunen met een financiële startondersteuning. Het fonds is onderverdeeld in twee richtingen. Onderstaand vind je de informatie over het aanvragen, de voorwaarden voor het fonds Veerkrachtige Economie en het fonds Mentaal Welzijn.

Leids Stimuleringsfonds Veerkrachtige Economie

Het Leids Stimuleringsfonds steunt initiatiefnemers die inspelen op de snel veranderende wereld. Doel: de weerbaarheid en de veerkracht van onze lokale economie vergroten. Heb jij een plan dat daarin meehelpt, maar zit je krap in de middelen om dit te realiseren? Kijk wat het Leids Stimuleringsfonds aan jouw initiatief kan bijdragen.

Leids Stimuleringsfonds Mentaal Welzijn

Naast het fonds ‘Economische Veerkracht’ is ook het fonds ‘Mentaal Welzijn’ van start gegaan. Dit fonds in bedoeld voor initiatieven die gericht zijn op het vergroten van mentaal welzijn van ondernemers. Als we willen dat het goed gaat met de economie, moeten we immers zorgen dat het goed gaat met onze ondernemers.

Wie doen mee?

Ondernemersfonds Leiden

Gemeente Leiden

OV Bio Science Park

Boerhaavedistricct

Business platform Schipholweg - Schuttersveld

Lammenschansdriehoek

Centrummanagement Leiden

Ondernemend Leiden

Rabobank Leiden - Katwijk