1

Webinar Zero-emissiezone Leiden; verslag & nieuwe datum voor 2024

Geplaatst op woensdag 17 januarinieuws

De komst van de zero-emissiezone voor zakelijk goederenvervoer in Leiden per 1 januari 2025 is inmiddels bekend. Maar wat betekent dat voor ondernemers en hoe kunnen zij zich voorbereiden?

Verslag webinar 12 december gereed

Op 12 december organiseerde de gemeente Leiden een webinar, waarin veel informatie is gegeven over de overgangsregeling, ontheffingen, gratis adviesgesprekken op maat, subsidieregelingen en oplossingen. Sprekers waren Evrim Akar, adviseur duurzame mobiliteit bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Eric Jellema, opgave manager duurzame mobiliteit bij gemeente Leiden, en Michael van Wijngaarden, logistiek makelaar bij Zuidholland Bereikbaar. Ook zijn veel vragen van ondernemers beantwoord.

Wil je het verslag van dit Webinar lezen? Kijk dan snel in de bijlage!

Wil je het Webinar terugkijken? Kijk deze dan terug door op de link te klikken: https://www.youtube.com/watch?v=7QRXXz8f4vw

En/of wil je gratis advies van de logisitiek makelaar? Mail dan naar logistiekmakelaarzes@leiden.nl 

Webinar gemist? Op 27 februari is er weer een

Op 27 februari organiseert de gemeente Leiden in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat opnieuw een webinar over de invoering van de zero-emissiezone.

Het webinar is digitaal en vindt plaats van 18.00 – 19.00 uur. In een uur worden deelnemers uitgebreid bijgepraat over de zero-emissiezone en is er volop gelegenheid vragen te stellen. Het webinar richt zich nu specifiek op leveranciers die in de binnenstad van Leiden komen om goederen te leveren of op te halen, maar iedereen is welkom om zich aan te sluiten.

Aanmelden voor het webinar kan via logistiekmakelaarzes@leiden.nl.