Voorzitterswisseling Koepel Ondernemersverenigingen Leidse Regio

Geplaatst op zondag 12 maartnieuws

De huidige voorzitter Herbert Zilverentant heeft aan de leden van de Koepel van Ondernemersverenigingen in de Leidse Regio aangegeven dat hij zijn taken neerlegt.

“Het is enorm belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ondernemers, onderwijs en overheid in de Leidse Regio. In 2013 stond ik als wethouder Economische Zaken van Leiderdorp mede aan de wieg van deze samenwerking in Economie071. In de afgelopen jaren zijn er goede resultaten geboekt. Ik heb met veel plezier de Koepel als haar voorzitter vertegenwoordigt, maar mijn drukke baan maakt dat ik helaas te weinig tijd ervoor heb en heb ik besloten mijn taken neer te leggen.”

Nico Tates, de voorzitter van Ondernemend Leiden is vanaf heden de nieuwe voorzitter. “We bedanken Herbert voor zijn activiteiten als voorzitter van de Koepel en wensen hem succes in zijn werkzaamheden”.

De Koepel van Ondernemersverenging is de samenwerking van de diverse ondernemersverenigingen in de Leidse Regio en fungeert als gesprekspartner namens ondernemers in Economie071.