PERSBERICHT: Webinar over voucherregeling mkb digitalisering

Geplaatst op donderdag 24 februarinieuws

LEIDSE REGIO – Het mkb in de Leidse regio kan vanaf eind maart gebruikmaken van een voucherregeling voor het verbeteren van de digitalisering binnen hun bedrijf. De voucher van 1000 euro wordt beschikbaar gesteld door gemeenten en ondernemersverenigingen als onderdeel van het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’. Op 10 maart wordt in een online informatiebijeenkomst uitgelegd hoe de voucher is aan te vragen en waarvoor deze kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van expertise op het gebied van cyber security, online vindbaarheid van websites of het opzetten of verbeteren van een webshop. Tijdens de uitzending kunnen ondernemers overleggen met een coach. In de eerste ronde zijn er 50 vouchers beschikbaar.

Programma
De online bijeenkomst wordt in een breed tijdblok aangeboden tussen 17.30 en 20.30 uur. Ondernemers kunnen zo zelf bepalen op welk tijdstip ze willen meekijken. De uitleg over de regeling wordt in een kwartier gegeven. Rondom die uitleg zijn er gastsprekers en kan men op aanvraag één op één een coach spreken. Het is dus niet nodig om het hele tijdblok aanwezig te zijn.

Aanmelden
De webinar is te volgen via het online platform economie071.live. Meer informatie over het programma vind je op de website www.economie071.nl  . Aanmelden voor de webinar kan via: economie071.live/register 

De voucherregeling is onderdeel van het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ en wordt ondernemers aangeboden door deelnemende gemeenten en ondernemersverenigingen in de Leidse regio onder de vlag van Economie071.