1

Ondernemend Leiden zoekt communicatie- en projectmanager (32 uur)

Geplaatst op donderdag 10 novembernieuws

Ondernemend Leiden zet zich in om het ondernemerschap te stimuleren en de stadsbrede belangen van ondernemers te borgen. Zowel in bestaand als nieuw gemeentelijk beleid. De partners vinden elkaar als het gaat om de thema’s voor een gezamenlijke agenda, te weten:

  • Vestigingsklimaat;
  • Mobiliteit;
  • Aansluiting onderwijs arbeidsmarkt;
  • Duurzaamheid.

Om het Economische programma en projecten onder de aandacht te brengen bij de achterban, partners en overheid is Ondernemend Leiden op zoek naar een communicatie– en projectmanager. De functie betreft 32 uur per week. Voor deze dynamische functie zoeken wij een duizendpoot die planmatig en communicatief sterk is. Je bent zelfstandig en proactief en weet deadlines te waarborgen. Je bent stressbestendig en flexibel en kunt goed schakelen tussen steeds veranderende omstandigheden en (ad hoc) werkzaamheden. Je ondersteunt de manager, de voorzitter en het bestuur bij communicatieve, organisatorische en secretariële werkzaamheden.  

Heb jij interesse in de functie? Neem contact op met Erwin Roodhart (erwin@ondernemendleiden.nl of 06-41281238) of stuur meteen een sollicitatiebrief met CV naar erwin@ondernemendleiden.nl. De vacature loopt tot 1 december 2022.