1

Meld je aan voor Leiden meets Circulair op 2 juni 2022

Geplaatst op maandag 25 aprilnieuws

Wil je kennis vergaren over de circulaire economie, heb je een circulair initiatief en kan je daar wat hulp bij gebruiken, of wil je juist jouw netwerk binnen Leiden vergroten? Dan ben je bij de Leiden meets Circulair netwerkbijeenkomst op donderdag 2 juni 2022 aan het juiste adres!

 

Gemeente Leiden heeft de transitie naar een circulaire economie hoog in het vaandel staan. Zo is er een subsidieregeling voor circulaire initiatieven en heeft de gemeente de eerste concrete stappen gezet in het toepassen van circulariteit in met name openbare ruimte projecten. Denk bijvoorbeeld aan een volledig circulaire brug en de speeltuin in het Katoenpark die grotendeels gemaakt is van hergebruikte materialen. Naast activiteiten van de gemeente zijn er in onze stad ook buitengewoon veel burgers, ondernemers en kennisinstellingen die iets (willen) doen op het gebied van circulaire economie. Om dit netwerk van toekomstbouwers bij elkaar te brengen organiseert de gemeente in samenwerking met PLNT Leiden de Leiden meets Circulair netwerkbijeenkomst.

 

Tijdens deze bijeenkomst ontmoeten Leidse kennisdragers en kennisvragers omtrent circulair ondernemen elkaar. Dus zoek jij ondersteuning voor bijvoorbeeld het uitwerken van een circulair concept, het opstellen van een ondernemingsplan of het verkrijgen van financiering? In alle gevallen ben je hier op de juiste plek! Er zal een Pitch Auction plaatsvinden en een circulaire beursvloer ingericht worden met stands van kennisdragers. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel waarbij er nog extra de gelegenheid is om elkaar te leren kennen. Dit alles vindt plaats bij PLNT Leiden, Langegracht 70. Zie voor de volledige informatie https://www.gagoed.nl/leidenmeetscirculair/.

 

Aanmelden? Kennisvragers kunnen zich uiterlijk t/m 26 mei 2022 aanmelden via deze link:

https://contact.plnt.nl/leiden-meets-circulair-2

 

Vragen of suggesties? Hiervoor kan je contact opnemen met Demi Oostdam via d.oostdam@leiden.nl.

 

We hopen je te zien op 2 juni!