Maandag nieuwe aflevering talkshow ‘Economie van Morgen’ over de wijkwinkelcentra

Geplaatst op dinsdag 10 meinieuws

De dagelijkse boodschappen en prachtige versproducten halen de meeste Leidenaren op een van de wijkwinkelcentra die de stad rijk is. Niet alleen omdat de winkels lekker dichtbij zijn, maar ook vanwege de fijne sfeer in deze gebieden. De winkeliers staan dan ook met trots en plezier in hun winkels. Toch zijn er ook frustraties en daarom hebben de Luifelbaan, de Stevensbloem, het Kooiplein en de Kopermolen zich verenigd in een nieuw samenwerkingsverband: SHOPJA!.

Tijdens de talkshow ‘Economie van Morgen’ schuiven Koen de Wit, Peter Gorgoni, Arno van Laarhoven en Jorian Broekmeijer aan om het met Pieter van der Straaten te hebben over hoe mooi de gebieden zijn, maar ook over de frustraties die spelen. Denk aan prullenbakken die niet vaak genoeg geleegd worden, te weinig handhaving en verouderde bestrating. Aan het einde van de aflevering wordt de nieuwe samenwerking beklonken.

De talkshow wordt aanstaande maandag om 19:25 uur uitgezonden. De uitzending kijken kan via Unity.nu en het YouTube kanaal van Ondernemend Leiden (https://youtu.be/Iu2BRC_Ia1Q).