Heb jij al gebruik gemaakt van het advies van de logistiek makelaar en/of het probeertegoed?

Geplaatst op vrijdag 9 februarinieuws

Dat in 2025 alleen schonere en uitstootvrij vervoersmiddelen toegang hebben tot de binnenstad en het stationspleingebied van Leiden is inmiddels breed bekend. Ondernemend Leiden snapt dat ondernemers zich zorgen maken over de veranderingen die dit voor hen te weeg brengen. Ondernemend Leiden poogt, tezamen met onder andere de gemeente Leiden en Centrummanagement Leiden, ondernemers hierbij zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen. 

Harm, van installatiebedrijf van Os, en Marian en Peter Paul, van Wereldwinkel Leiden, delen graag hun positieve verhaal over de logistiek makelaar en het probeertegoed met je!

Harm van Os raadt ondernemers aan om (gratis) advies in te winnen bij logistiek makelaars

Welk vervoer het beste bij jou en jouw bedrijf past, verschilt per situatie. Leidse ondernemers kunnen gebruik maken van een gratis adviesgesprek met de logistiek makelaar. Hij denkt me je mee over de mogelijkheden voor schoonvervoer, subsidies, kostenramingen en voordelen.  Of kan met je meedenken en adviseren over het efficiënter invullen van je logistiek.

Harm van Os, van installatiebedrijf Freek van Os is al hard bezig met de overstap naar schoonvervoer en adviseert: ‘Iedere situatie is anders. Begin met de cijfers en het logistiek gedrag van je bedrijf in kaart te brengen. En maak op grond daarvan een plan. Daar kunnen de logistiek makelaars, van de Gemeente Leiden je goed bij helpen’. In de gemeente Leiden kunnen de logistiek makelaars, Michael van Wijngaarden en Jan-Willem Dikmans, van de Gemeente Leiden je daar bij helpen.

Wil jij ook een gratis adviesgesprek?  Mail dan naar: logistiekmakelaarzes@leiden.nl

Lees het gehele interview met Harm van Os op: https://ap.lc/lESXq

Marian en Peter Paul zijn enthousiast over het Probeertegoed 

Alle ondernemers uit Leiden die ondernemen of werken in de zero-emissiezone kunnen gebruik maken van een probeertegoed. Met dit probeertegoed kun je gratis de diensten van City Hub, Circle Line Logistics, de duurzame koeriers van MOSS. en Logi Connekt proberen. 

Eén van de ondernemers die jou voor gingen zijn Marian en Peter Paul van de Wereldwinkel Leiden. Zij maken gebruik van de diensten van City Hub en delen hun positieve ervaring: “Wij zijn heel blij met City Hub”, vertelt Marian. “Onze contactpersoon, Regis Mbabazi, is altijd vriendelijk, denkt goed mee, en biedt zelfs aan om zware dozen voor ons in de lift te zetten. Belangrijk hoor, zo’n goede service, daar word je vrolijk van.”  

Wil jij gebruik maken van het probeertegoed? Vraag het probeertegoed, een folder met tien unieke codes, dan aan door te mailen naar Eveline Botter: e.botter@leiden.nl 

Lees het interview met Marian en Peter Paul van de wereldwinkel op https://ap.lc/etKZS