do

10 mar

Webinar over voucherregeling mkb digitalisering

event

Het uitproberen van digitalisering binnen je bedrijf was nog nooit zo makkelijk! Vraag een voucher aan t.w.v. 1000 euro en maak daarmee een (verbeter)stap. Bijvoorbeeld op het gebied van cyber security, online vindbaarheid van je bedrijf of online verkoop. Er zijn coaches beschikbaar die je op weg helpen. Tijdens een webinar van Economie071 op 10 maart wordt uitgelegd hoe je de voucher kunt aanvragen. In de eerste ronde zijn 50 vouchers beschikbaar. Benut deze kans. Meld je aan!

Kies zelf je programma
Omdat ondernemers drukbezet zijn, wordt de webinar in een breed tijdblok aangeboden tussen 17.30 en 20.30 uur. Het is niet nodig om het hele programma te volgen. Er zijn twee blokken waar je uit kunt kiezen. Stel zelf je onlineprogramma samen en kijk mee op het moment dat het jou uitkomt.

De webinar is te volgen via het online platform economie071.live. Meer informatie over het programma vind je op de website www.economie071.nl. Aanmelden voor de webinar kan via: economie071.live/register.

De voucherregeling is onderdeel van het initiatief ‘Laat digitalisering voor je werken’ en wordt ondernemers aangeboden door deelnemende gemeenten en ondernemersverenigingen in de Leidse regio onder de vlag van Economie071.