di

21 mei

Uitnodiging: Netwerkevent ‘De Leidse Nieuwe’

16:00:00event

Namens Centrummanagement Leiden nodigen wij jullie uit voor hun netwerkevenement: De Leidse Nieuwe. 

De Leidse Nieuwe is een netwerkevent op 21 mei voor nieuwe ondernemers in de Leidse binnenstad. Je leert er niet alleen mede kersverse ondernemers kennen, ook delen een aantal succesvolle nieuwe ondernemers hun ervaringen en tips voor het starten van een succesvolle zaak. Zo vergroot je je netwerk en geef je jouw business een goede start.

Onder het genot van een hapje en drankje zie je op het programma:
– Roos Tulen: Roos is een ‘frisse wervelwind’ in de Leidse kunstwereld, die met haar ervaringskunst en maatschappelijke betrokkenheid de Leidse Top 50 van vrouwen heeft bereikt. Haar kunstwerken verkoopt ze in haar eigen atelier en webwinkel.
– Irene Cazemier: Irene is de trotse eigenaar van Floor’s coffee & brunch bar in de Doezastraat. Dit restaurant met zoveel mogelijk biologisch en 100% glutenvrije producten heeft een vliegende start gemaakt in Leiden.

De Leidse Nieuwe vindt plaats in de Oranjerie van de Hortus Botanicus, aansluitend vindt de Leidse Binnenstadsborrel plaats, waar je nog meer ondernemers uit de binnenstad kunt ontmoeten.

Voor wie
Als je jezelf een nieuwe ondernemer vindt, ben je van harte welkom! Of je nu gisteren je zaak geopend hebt of wat langer aan het ondernemen bent, maar je wegwijs wil worden in de Leidse ondernemerswereld.

Aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAa_eYpy3OQYGFqME-3ZfWJrxNniaiXbpFET4Iv4tsSREpyA/viewform

 

Rapenburg 73 te Leiden (Hortus Botanicus - Orangerie)