di

22 feb

Uitnodiging – Een tweede ontsluiting voor De Waard

17:30event

Op zo ongeveer de enige plek waar een tweede ontsluiting voor bedrijventerrein De Waard gerealiseerd zou kunnen worden, heeft de gemeente Leiden de bouw van een klein appartementengebouw vergund. Als dat echt doorgaat en er komt geen alternatieve oplossing, is de toekomst van het bedrijventerrein bezegeld, ondanks de vele mooie woorden uit het verleden.

We hebben deze tweede ontsluiting, waar nu al zo’n 60 jaar om gevraagd wordt, uitgewerkt. Het ontwerp voorziet in een oplossing voor de verre toekomst. Voor De Waard, maar ook voor heel Leiden.

Wij willen de visualisatie van deze tweede ontsluiting graag aan de wereld laten zien. We organiseren daarvoor een bijeenkomst en uiteraard ben je van harte welkom!

 

Datum: dinsdag 22 februari 2022

 

Tijd: inloop van 17.30 – 18.30 met soep en een broodje

Programma van 18.30 – 19.30 uur

 

Locatie: Wibar Leiden, Willem Barentzstraat 39, 2315 TZ Leiden

 

Aanmelden gewenst

Graag voor 21 februari doorgeven via secretaris@ovdewaard.nl

Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Indien er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, kan er online aangehaakt worden. Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk concrete informatie.

 

 

Deze uitnodiging is gestuurd aan betrokken ondernemers, betrokken bewonersverenigingen, leden van de gemeenteraad en leden van het college van burgemeester en wethouders.

Wibar Leiden, Willem Barentzstraat 39, 2315 TZ Leiden