ma

18 sep

Uitnodiging: College over Ondernemerschap en kansen grijpen

19:30:00event

Overal liggen kansen, maar de mooiste ondernemerskansen liggen vaak buiten de gebaande paden. Kom daarom op maandag 18 september naar het BVL College ‘Ondernemerschap en kansen grijpen’ met Annemarie van Gaal.

Door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, kun je van vrijwel iedere onderneming een succes maken. Annemarie van Gaal vertelt hierover aan de hand van aansprekende voorbeelden van bijzondere ondernemers én ervaringen uit haar eigen carrière en investeringen.

Tijdens het college ontdek je welke soorten ondernemers er zijn en waarom sommigen beter bestand zijn tegen veranderingen en crises in de maatschappij. Laat je inspireren door verdienmodellen en organisatiemodellen uit diverse sectoren. Na afloop ga jij gegarandeerd met minimaal drie inzichten of ideeën naar huis waar je de volgende dag nog mee aan de slag kunt gaan.

Belangrijke informatie
Spreker: Annemarie van Gaal
Datum: maandag 18 september 2023
Locatie: de Theaterzaal/ Expo in Scheltema Leiden. Het adres is Marksteeg 1, 2312 CS, Leiden
Inloop: 19:30 tot 20:00 uur (let op: de deur gaat om 20:00 ook echt dicht, dus zorg dat je op tijd bent)
Lezing: 20:00 tot 21:00 uur
Borrel: 21:00 tot 22:00 uur

Aanmelden
Wil jij jouw onderneming de boost geven die het verdient? Meld je aan voor het BVL college. Inschrijven is gratis voor leden van BV Leiden. Je betaalt als lid een borg die je teruggestort krijgt als je ook echt geweest bent. Geen lid? Geen probleem, ook dan ben je welkom. Je betaalt dan €25,- per persoon exclusief btw voor het college.

Meer informatie via: https://bvleiden.nl/evenement/bvl-spreker-mr-of-mrs-x/

Marktsteeg 1 Leiden