wo

6 apr

Uitnodiging bijeenkomst kennisdeling koffiebekers

12:00event

In de nieuwe landelijke regelgeving voor wegwerpplastics wordt het gebruik van de welbekende wegwerpbekers voor koffie aangescherpt. Hierdoor gaat er veel veranderen voor organisaties in hoe zij koffie aanbieden voor hun medewerkers of klanten en hoe zij dit moeten organiseren.

Daarom organiseert de Gemeente Leiden in samenwerking met Mission Reuse een kennissessie om iedereen klaar te stomen voor de aankomende regeling. Tijdens de bijeenkomst worden de laatste ontwikkelingen van de regeling besproken, gaan we in op de duurzaamheid van koffiebekers, en worden verschillende opties voor herbruikbare bekers gepresenteerd en hoe deze in de praktijk worden gebruikt. Ook is er voldoende ruimte voor het uitwisselen van ideeën en vragen.

De bijeenkomst inclusief lunch vindt plaats op 6 april van 12.00 tot 14.30 bij het Hoogheemraadschap (Archimedesweg 1, 2333 CM Leiden). Geïnteresseerd? Aanmelden kan door te mailen naar f.spijker3@leiden.nl. Wij vragen u om bij het aanmelden aan te geven of u gebruik wilt maken van de lunch. Voor vragen kunt u terecht bij hetzelfde e-mailadres.

Graag zien wij u bij de bijeenkomst.

Hoogheemraadschap, Archimedesweg 1, 2333 CM Leiden