ma

1 feb - 2 feb

Talkshow Economie van Morgen: Wonen en werken, gaat het nog samen?

19:00event

Nu de wereld bedekt is onder een dikke laag corona is het soms moeilijk om vooruit te kijken. Niemand weet immers hoe de toekomst eruit ziet. Toch kijken we in de talkshow Economie van Morgen alvast vooruit op de toekomst. In de eerstvolgende aflevering staan we stil bij de woningmarkt. Want wonen en werken in Leiden, gaat dat nog wel samen?

Talkshow-host Leendert Beekman neemt ons mee in de overspannen woningmarkt. Wat zijn de verschillen met de afgelopen jaren? Hoe lang zijn de wachttijden? Hoe gaan wonen en bedrijfsleven wel samen? En hoe ziet de ideale woonomgeving in de toekomst eruit? 

Beekman spreekt er over met onder meer Fransje Sprunken, Wim de Leeuw, Erwin Roodhart en de woningzoekenden zelf. Ken je nog iemand die naarstig op zoek is naar een woning? Laat het ons weten! via kim@ondernemendleiden.nl. 

Kijk mee op 22 december om 19.00 uur bij Unity.nu. De uitzending wordt ieder uur herhaald. 

Opnames voor deze uitzending zijn op 14 december bij PLNT. Dan wordt ook de aflevering over de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt opgenomen, deze wordt uitgezonden op 29 december.