wo

20 apr

Talkshow Economie van Morgen

18:00event

Op 20 april vindt de volgende editie van de talkshow Economie van Morgen plaats! Net als de vorige keren worden er twee afleveringen opgenomen. We nodigen jullie graag uit om aanwezig te zijn, want anders dan de vorige keren hoeven we nu geen rekening te houden met coronamaatregelen.  

Terugblik Leids Ondernemers Verkiezingsdebat 

 In de eerste aflevering blikt Presentator Pieter van der Straaten samen met Leendert Beekman terug op het Leids Ondernemers Verkiezingsdebat. Daarna zullen drie ondernemers, Katinka van Houwelingen, Govert de Kok en Bernard Duivenbode, hun hartenkreet voor komend collegeakkoord laten horen.  Vervolgens blikken we terug op wat de partijen daar in het Leids Ondernemers Verkiezingsdebat al over hebben gezegd. Wat is er nodig en wat kunnen we verwachten als het gaat over duurzame bevoorrading van de stad, een investeringsplan voor de bezoekerseconomie en de parkeergarages in de stad?  

Vereniging Wijkwinkelcentra 

In de tweede aflevering zal Pieter van der Straaten in gesprek gaan met Jorian Broekmeijer, Arno van Laarhoven, Koen de Wit, Mark Feitz en Peter Gorgoni over de vereniging van de wijkwinkelcentra. We gaan in op hoe belangrijk deze pareltjes in de stad zijn voor de wijken waarin ze liggen. Het zijn immers geweldige ontmoetingsplekken en ze zorgen voor een goed lokaal voorzieningenniveau. We zullen in het bijzonder inzoomen op de transformatie die nu plaatsvindt bij De Kopermolen. Ook zullen we in beeld brengen waar de wijkwinkelcentra op het moment tegenaan lopen, namelijk een gebrek aan handhaving, een verouderd bestratingsniveau en niet meegenomen worden groen beleid vanuit de gemeente. 

We nodigen jullie graag uit om bij de opnames te zijn. Deze zullen plaatsvinden op 20 april 2022. De opnames beginnen om 18:00 uur en zullen tot uiterlijk 21:00 uur duren.  Uiteraard is er daarna gelegenheid om te netwerken. 

Via onderstaande link kan je aangeven of je de opnames bij kunt wonen op 20 april. Invullen kan tot en met 18 april. 

https://forms.gle/fYokywu3c7dXvWdC8  

Hart voor de Zaak