ma

7 mar

Het Leids Ondernemers Verkiezingsdebat

18:00event

Hoe maken we de Leidse economie sterker en vitaler? Die vraag staat centraal tijdens het Leids Ondernemers Verkiezingsdebat dat op 7 maart wordt georganiseerd door de Leidse ondernemersorganisaties en Unity.nu. Tijdens het debat staan we stil bij de ontwikkelingen in Leiden van de afgelopen jaren en kijken we vooruit naar de toekomst. De lijsttrekkers van de Leidse politieke partijen zullen vervolgens debatteren over thema’s die voor jou als ondernemer van belang zijn, zoals duurzaam economisch herstel na de coronacrisis, een groene en bereikbare stad, de Leidse binnenstad als huiskamer van de regio en de inclusieve arbeidsmarkt. 

Daarnaast zal voorafgaand aan het debat een netwerkmoment plaatsvinden en is er na afloop de mogelijkheid voor een afsluitend drankje. 

Programma
Maandag 7 maart
17.30 uur: Inloop
18.00 uur: Klein hapje & netwerkmoment 
19.00 uur: Start debat
20.30 uur: Einde debat & mogelijkheid voor afsluitend drankje
 

Locatie: Scheltema (Marktsteeg 1, Leiden)

Aanmelden & het debat volgen
Op dit moment gaan we ervan uit dat we het debat met publiek in Scheltema kunnen organiseren. Via dit aanmeldformulier je je aanmelden. Meer informatie over het verkiezingsdebat is te vinden op https://ondernemendleiden.nl/verkiezingsdebat . Daarnaast is het debat ook te volgen via de kanalen van Unity. 

We kijken er naar uit je op 7 maart te mogen verwelkomen bij het Leids Ondernemers Verkiezingsdebat! 

Scheltema, Marktsteeg 1, 2312CS, Leiden