do

7 jul

Besturendiner Ondernemend Leiden

17:00event

We hebben iets te vieren! Ondernemend Leiden bestaat 10 jaar en dat vieren we graag met jullie tijdens het 1ste besturendiner op donderdag 7 juli. We staan deze avond stil bij een decennia stadsbrede belangenbehartiging.

Om 17.00 uur starten we bij het Handelshuis. Van daaruit bezoeken we te voet en per boot drie gebieden waar onze gezamenlijke inspanningen op gericht zijn. Denk hierbij aan het duurzaam bevoorraden van de binnenstad, stedelijke ontwikkeling en het resultaat van nauwe samenwerking. Per gebied geven bestuurders, ondernemers en/of experts een korte toelichting op de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen. Deze leerzame en inspirerende tocht eindigt bij het Academiegebouw van de Universiteit waar het diner plaatsvindt in de Faculty Club.

We sluiten de avond rond 22.00 uur af met de bezegeling van de samenwerking waarmee we ons de komende jaren inzetten voor de stadsbrede doelstellingen en projecten.

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan via https://forms.gle/XAo76ir4bEH21UEe6. In verband met de catering vragen wij jullie om je vóór 21 juni aan te melden.

We zien jullie reactie graag tegemoet en kijken er naar uit om jullie op 7 juli te ontvangen.

p.s. Het besturendiner is bestemd voor de bestuurs- en adviesraadleden van Bedrijvig Leiden, BV Leiden, Business Platform Schipholweg-Schuttersveld, Centrummanagement Leiden (Vastgoed Binnenstad Leiden), Hoteloverleg, Koninklijke Horeca Nederland, Ondernemersvereniging Bio Science Park, Ondernemersfonds Leiden, Universiteit, Onderwijs, Sport, college van B&W, teamleden Economie Gemeente Leiden, medewerkers van de werkorganisaties en Ondernemend Leiden.

Met vriendelijke groeten,

Nico Tates – Voorzitter Ondernemend Leiden & Erwin Roodhart – Manager Stadsbreed Ondernemend Leiden

Handelshuis, Stationsweg 26, Leiden