Header illustration

Aanmelden webinar

Webinar 'zo doe je een succesvolle aanvraag'

  • Ben jij nieuwsgierig wat het Leids Stimuleringsfonds voor je kan betekenen?
  • Wil jij het verhaal horen van iemand die jou voorgegaan is?
  • En wil je weten hoe je je aanvraag succesvol in kunt dienen?

Meld je dan hieronder aan voor de webinar ‘Zo doe je een succesvolle aanrvaag’.

Programma

Erwin Roodhart, manager stadsbreed bij Ondernemend Leiden trapt af met achtergrond over het Leids Stimuleringsfonds en wat het doel is van het fonds.

Vervolgens zal Joris Nuiver, oprichter van Team Horizon zijn ervaring delen. Hij vertel meer over de aanvraag voor financiële steun voor zijn idee dat geleid heeft tot de ontwikkeling van Team Horizon. En hij legt uit wat Team Horizon kan doen om ondernemers te helpen te innoveren.

Wim de Leeuw zal toelichten hoe de beoordelingscommissie te werk gaat en waar een aanvraag op getoetst wordt.

Daarna is er uiteraard alle ruimte voor vragen!

Wanneer: nieuwe datum volgt binnenkort (meld je alvast aan en je wordt op de hoogte gehouden)
Locatie: online webinar

De webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens de webinar vragen kunt stellen. Op woensdag 19 mei ontvang je de link om deel te nemen. Ken je anderen, die interesse hebben? Geef ze deze link door!

Voorafgaand aan ons webinar is er een nieuwe editie van ‘Ondernemend Dichtbij’, de digitale editie van Ondernemersdag071. Van 16.00 tot 17.00 uur worden de laatste inzichten gedeeld over ondernemen in de regio met dit keer als centraal thema: een veilig werkklimaat voor medewerkers en klanten. In de uitzending komt het Leids Stimuleringsfonds ook aan de orde. Wil je voorafgaand aan de webinar ook de uitzending van Ondernemersdag071 volgen? Meld je dan ook aan via deze link.

Meld je hier aan voor de webinar!